Indie-ántánc, vagyis mire költök el *egységnyi* pénzt idén #01

Written by nyisti

WRATH: Aeon of Ruin

Nem is kérdés, mivel lehet engem leginkább megvenni; a retro-FPS műfajjal. Konkrétan ez a mű egy Quake utórengés (höhö), a 3D Realms és a KillPixel keze alól (veterán Quake-es arcokkal). Ami különösen tetszik a projektben, hogy az eredeti Quake motort használják, persze rommá-pimpelve. Csak legyen már 2019 nyara

Anodyne 2: Return to Dust

A nagy sikerű, felülnézetes, SNES Zelda-szerű első rész után, most ugrottak a fejlesztők egy kb. 4 évet a technikai fejlődésben. A következő rész immáron az első PlayStation grafikáját és az azon elterjedt platformerek hangulatát idézi, de nem fordítottak hátat az első résznek sem, lesznek benne Zelda-like fejezetek is. A játékban Novát irányítod, aki egy Nano Cleaner, főbb feladatod megtisztítani a Nano kosztól a világot és megvédeni a Központ nevű rejtélyes életformát. 2019 közepére várható.

Stranger Things 3: The Game

A mindent vivő Netflix-sorozat harmadik felvonásához időzített Switch exkluzív gamma, pontosan azon a napon indul hódító körútjára, mint a sorozat. Így idén július 4. környékére a rajongók, ezek után végképp ne tervezzenek semmit.

The Red Lantern

Szintén Switch exkluzív címmel állunk szemben, itt viszont Alaszka, cseppet sem könyörületes hegyvidékén próbálunk majd túlélni, belső nézetből. A szánhúzóverseny alatt eltévedünk szánunkkal és kutyáinkkal, próbára tesz minket a természet. Találkozunk egyébként vadállatokkal is. Szóval mi megyünk futva, a másik meg medve. (Ezúton kérnék elnézést.) A játék fagyos hangulatával ellentétben a megjelenése nyáron várható.

Neo Cab

A jövőben a teljesen automatizált világban utolsó emberi taxisként, fel kell göngyölítenünk a barátunk eltűnését, mindezt munkánk során, az utasok elejtett szavai alapján. Állati hangulata van a grafikának, kicsit félek, hogy ne menjen át visual novelbe. Annak nem örülnék, túl ígéretes ahhoz. Megjelenésről még semmi konkrétum, idénre tervezik PC-re és Switch-re.